Werking van het detox voetenbad

Het detox systeem is werkzaam door een elektrolyseproces. Er wordt een speciaal zout aan het water toegevoegd om de geleiding op gang te brengen. De ionen die in het water vrijkomen hechten zich aan de huidporiën den depolariseren de cellen van de haarvaten. Hierdoor kunnen de afvalstoffen zich hechten aan de ionen en het lichaam verlaten. Gedurende de hele behandeling herhaalt zich dit proces. Je gaat je vitaler voelen, doordat de energiebanen (meridianen) worden genormaliseerd. Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van de vervuiling, die een heeft 6 behandelingen nodig en de ander meer. Het beste is om de eerste week 2 keer een behandeling te ondergaan.  Om het lichaam te laten wennen aan de nieuwe situatie en de eigen lichaamssystemen te activeren  is het raadzaam dat er 48 uur tussen de 2 behandelingen ligt. Afhankelijk van de leefstijl en gezondheid wordt een onderhoudsbehandeling van 1x per  maand aanbevolen. Hierdoor kan het lichaam de nodige impulsen krijgen om het zelfregulerend vermogen te behouden en lichaam en geest in balans te houden.

Waarom ontgiften

Onze ionen huishouding wordt weer in balans gebracht door middel van het detox systeem. De kwaaltjes gaan afnemen of verdwijnen zodra de energie huidhouding weer in balans is. Een detox voetenbad is dan zeer de moeite waard.

Het is door artsen en wetenschappers bewezen dat toxinen en vervuiling van het milieu de grootste ziekte verwekkers zijn.

Door omstandigheden komen we er niet toe om meer te bewegen en gezonder te leven. Hierdoor raakt ons lichaam de verstikkende afvalstoffen niet kwijt. De nieren lever en andere organen raken overbelast en werken hierdoor niet optimaal.

Door de volgende oorzaken kunt u uit balans raken.

 • Slechte voeding, kleur en smaak toevoegingen
 • Gebrek aan groeten en vers fruit
 • Weinig tot geen sport activiteiten
 • Medicijnen en drugs
 • Ziekten
 • Zorgen en stress
 • Te weinig water drinken (minimaal 1,5 liter per dag water drinken)

Wat gebeurd er als u toxinen (gifstoffen) niet meer kwijtraakt

 • Slechte huid en puistjes
 • Reuma en Jicht
 • Slechte adem en lichaams geur
 • Migraine en hoofdpijn
 • Griep en verkoudheid en veel nare kwaaltjes
 • Futloosheid en apathie

Na een aantal behandelingen zal het detox systeem al helpen. Vanuit binnenuit wordt het lichaam schoon gespoeld en ongewenste bacateriën en virussen worden bestreden.

Meestal ervaart u niets van de behandeling af en toe kan er een tinteling voor komen in de armen of benen. Tijdens de behandeling zijn er geen neven effecten echter het is wel aan te raden om een halve liter water te drinken tijdens de behandeling voor de afvoer van toxinen.

Tijdens de behandeling kunt u heerlijk relaxen.

Het water kleurt door een reactie tussen de ionen module en de zout oplossing wat een licht oranje-bruine kleur doet ontstaan. Dit is volkomen onschadelijk. De kleur van het water wordt steeds donkerder van kleur, dit zijn vervuilingen vanuit uw lichaam.

Wilt u ook graag kennis maken met het detox voetenbad?

Maak dan vandaag nog een afspraak bij in de praktijk voor een optimale gezondheid. De afspraak is te maken via de contact pagina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *